NIEUWS
Geslaagde bijeenkomst in het Parkhuis
[2013-04-20]

Nieuwe leden, een historische presentatie en een bijzondere wijnproeverij: de bijeenkomst van de OVEDS op vrijdag 19 april in het Parkhuis was zeer geslaagd.

Na de nieuwjaarsreceptie was de vergadering op 19 april de eerste bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Ellecom De Steeg in 2013. Voorzitter Dick Wunderink deed verslag van de bijzonderheden van het afgelopen jaar en de plannen voor 2013. Voor dit jaar zijn in ieder geval nog een bijeenkomst bij Athlone in De Steeg gepland op 20 juni en een bedrijfsbezoek in het najaar. Verder zijn er in 2013 nog de Kasteelfair en de inmiddels traditionele bijeenkomst tijdens Kerst op Middachten. Penningmeester Kjeld Loozen toonde de cijfers van afgelopen jaar.


Ilse Liet van Ilse doet zaken is nieuw lid van de OVEDS en presenteerde zich kort aan de Steegs en Ellecomse ondernemers. Ilse is marketing- en communicatiespecialist en startte op 1 maart met haar bedrijf: www.ilsedoetzaken.nl.

Aansluitend presenteerden Marian Hartelo en Martijn van Eijk van www.mariekesoetebier.nl hun historische project rondom het ontzet van de Veluwezoom in 1813 – dit jaar dus precies 200 jaar geleden. De slag rond de Veluwezoom is een mijlpaal in de Gelderse en nationale geschiedenis. Samen met vele verschillende partijen uit de Veluwezoom, Arnhem en Doesburg brengt Marieke Soetebier het hele jaar deze historische gebeurtenissen tot leven. In het laatste weekend van november wordt een groot internationaal evenement gehouden. Meer informatie op: www.geldersegeschiedenis.nl.


Paul Cuppens van De Wijnpurist nam het laatste gedeelte van de avond voor zijn rekening. Paul importeert vanuit De Steeg mooie biologische wijnen van kleinschalige ambachtelijke wijnmakers. Hij liet de ruim 30 deelnemers 6 biologische wijnen proeven en vertelde de verhalen van de wijnmakers,  de streek en het wijnmakenBovendien serveerde hij mooie kazen van kaasmakers uit de regio.


Een geslaagde avond, dankzij Ilse, Marian, Martijn en Paul en alle aanwezige ondernemers uit Ellecom en De Steeg. De eerstvolgende bijeenkomst is op 20 juni bij Restaurant Athlone. Meer informatie daarover volgt binnenkort.
 

Copyright © 2011 Ondernemers Vereniging Ellecom & De Steeg. All rights reserved. By Asia-xl