NIEUWS
25 september: Structuurvisie, Vrouwenzaken & Borrel
[2014-09-16]

Op 25 september houdt de Ondernemersvereniging Ellecom De Steeg een interessante en vooral gezellige netwerkbijeenkomstt in de Kerk op Steeg. Beleidsadviseur Maarten van der Leeden van de gemeente praat met ons over de structuurvisie voor Ellecom & De Steeg en we verwelkomen Vrouwenzaken, het lokale netwerkwerk van vrouwelijke ondernemers. Aansluitend heeft u alle gelegenheid om met elkaar bij te praten met een hapje en een drankje in de ‘Kerkbar’.

 

Programma 25 september in de Kerk op Steeg

Beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling Maarten van der Leeden van de Gemeente Rheden vertelt op deze avond iets meer over de structuurvisie van de gemeente voor Ellecom & De Steeg en hij gaat graag met de ondernemers in gesprek over onze ideeën en visie. Het is een uitstekende gelegenheid om mee te praten over de toekomst van onze dorpen. De structuurvisie is de basis voor de uiteindelijke bestemmingsplannen. Een goede kans om uw stem te laten horen!

 

We zijn erg blij dat we op deze avond Vrouwenzaken Ellecom De Steeg kunnen ontmoeten. Vrouwenzaken is de vereniging van ondernemende vrouwen uit onze twee dorpenen alle leden van deze vereniging zijn ook uitgenodigd. Het is een mooi initiatief van Ilse Liet & Ingrid van Berkel. Ingrid houdt op deze avond een korte presentatie. Er zijn ongetwijfeld goede aanknopingspunten tussen beide verenigingen om elkaars netwerk te versterken.

 

Dick Wunderink praat ons even bij over de activiteiten en resultaten van de OVEDS van het afgelopen jaar. Daarna nodigen wij u graag uit voor een hapje en een drankje in de nieuwe bar van de kerk. Het is een mooie gelegenheid om met elkaar bij te praten en de leden van Vrouwenzaken te ontmoeten (voor zover u hen al niet kent).

 

Meld u snel aan !

We ontmoeten u en uw partner graag op 25 september in de Steegse kerk aan de Hoofdstraat, inloop vanaf 19:30 uur, het programma start om 20:00 uurU kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@oveds.nl. Vermeld daarbij met hoeveel personen u komt

Copyright © 2011 Ondernemers Vereniging Ellecom & De Steeg. All rights reserved. By Asia-xl