NIEUWS
Inspirerende bijeenkomst bij de Spelerij
[2014-05-21]

Op uitnodiging van de DELS hebben vijftien ondernemers van de OVEDS op 15 mei het optreden van Jaap Bressers in De Spelerij in Dieren bijgewoond. Het was een bijzondere en inspirerende netwerkbijeenkomst en de OVEDS is DELS erg dankbaar voor de uitnodiging.

Spreker en cabaretier Jaap Bressers presenteerde zijn programma 'Waar een wiel is, is een weg'. Daarin vertelt hij hoe hij op weg was naar een internationale zakelijke carriere, toen hij op zijn 21ste een ongeluk kreeg en zijn nek brak. Dat veranderde zijn wereld totaal. In zijn voorstelling legt hij uit hij hoe daarmee is omgegaan en hoe dat ongeluk en het feit dat hij nu grotendeels verlamd en aan een rolstoel gekluisterd is, hem een nieuw perspectief gaf. Dat levert een prachtige, inspirerende en vaak hilarische voorstelling op. Bovendien weet Jaap Bressers een mooie link te leggen met het dagelijkse leven van ondernemers. Meer informatie over Jaap Bressers.

Rheden Nieuws was aanwezig bij de bijeenkomst en heeft een mooi verslag geschreven. Het artikel van Rheden Nieuws plus de foto's vindt u hier.

Copyright © 2011 Ondernemers Vereniging Ellecom & De Steeg. All rights reserved. By Asia-xl