EVENEMENTEN
19 april 2013: Wijnproeverij en ALV
LOCATIE: Parkhuis De Steeg

Ondernemers van de Ondernemersvereniging Ellecom De Steeg zijn met partner van harte uitgenodigd op vrijdag 19 april in het Parkhuis in De Steeg (Parkweg 5). We starten die avond met verenigingszaken: verslag 2012, programma 2013, financiële zaken, nieuwe leden. Daarna verzorgt Paul Cuppens van De Wijnpurist (www.dewijnpurist.nl) een bijzondere wijnproeverij.

Paul importeert vanuit De Steeg mooie biologische wijnen van kleinschalige ambachtelijke wijnmakers. Hij laat ons de wijnen proeven en vertelt het verhaal achter deze pure wijnen. U bent welkom vanaf 19:30 uur, het programma start om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Er zijn voor u en uw partner geen kosten aan de avond verbonden.Update: een kort verslag van de bijeenkomst vindt u hier.

Noteer ook alvast in uw agenda: 20 juni en 19 september
Voor de zomer en herfst hebben we ook alvast bijeenkomsten gepland. Op donderdag 20 juni zijn we met alle ondernemers te gast bij Athlone in De Steeg voor een culinaire topavond. Op donderdag 19 september is dan de volgende bijeenkomst. U ontvangt uiteraard nog de details van beide avonden en de uitnodiging daarvoor. Maar noteer beide data alvast in uw agenda.
 

Evenementen photo
Sign list
Copyright © 2011 Ondernemers Vereniging Ellecom & De Steeg. All rights reserved. By Asia-xl