EVENEMENTEN
Kerst op Middachten: vrijdag 14 december
LOCATIE: Middachten De Steeg

Kasteel Middachten viert 25 jaar kerstopenstelling met een zilveren kerst! Van dinsdag 11 t/m zondag 16 december 2012 van 11.00-19.00 uur (zaterdag tot 20.00 uur) opent Middachten haar deuren voor een jubileumuitgave van haar kerstviering.

Net als vorig jaar heeft Middachten de ondernemers van de Ondernemersvereniging Ellecom De Steeg (OVEDS) uitgenodigd. U en uw partner zijn op vrijdag 14 december om 18:00 uur van harte welkom.


Ondersteuning Right to Play
Middachten schenkt een gedeelte van de opbrengst van de kerstopenstelling aan Right to Play, een internationale organisatie die zich inzet voor het recht van ieder kind om te sporten en te spelen. Hinkelien Schreuder, winnaar van een zilveren Olympische zwemmedaille en ambassadeur van de Stichting Right To Play, zal de kerstopenstelling officieel openen. Als ondernemersvereniging ondersteunen wij dit initiatief van harte en doen wij ook een donatie aan de stichting.

Meld u aan via www.oveds.nl !
Er zijn voor u als ondernemer en uw partner geen kosten aan de bijeenkomst verbonden. Wel vernemen wij graag van u of u aanwezig bent. Aanmelden kan heel eenvoudig via deze website of per e-mail: info@oveds.nl. U kunt zich ook telefonisch aanmelden: 06-20613754 (Dick).
 

Evenementen photo
Sign list
Copyright © 2011 Ondernemers Vereniging Ellecom & De Steeg. All rights reserved. By Asia-xl